Nemokamai pristatome
nuo 29 €
100% Slaptas pirkimas
Galimybė apžiūrėti prekes

TOP PREKĖS


(5)
10.95 €
9.95 €
Populiaru
Populiaru
(12)
9.95 €
Populiaru
Populiaru
(2)
9.95 €
Populiaru
Populiaru
(50)
11.30 €
Populiaru
Populiaru
(2)
10.95 €

Šią prekę užsakyti galite ir paskambinę telefonu:

+370 600 84088

I-V 8:00-18:00

Bendras įvertinimas:
4.64 (14)

Pirkėjai jau įvertino šią prekę, parašyk atsiliepimą ir tu bei gauk dovanų!

2023-09-13
5.0
Tikrai vertas pirkinys, pukiai atitinka aprasyma, siulyciau kiekvienam isbandyti, nenusivilsit. 5 balai!

2023-07-07
5.0
Aš su savo partnere šį lubrikantą naudojame petingui. Jis idealus, nes panaudojus nelimpa. Taip pat galima naudoti su visais sekso žaislais, ar net palengvinti menstruacinės taurelės įsidėjimui. Tai labai pradžiuginą gyvenimą. Kadangi yra bekvapis, beskonis (nors dar neragavau), antialerginis, kas yra labai svarbu man, nes esu jautri. Labai džiaugiuosi, kad yra Bio, nes labai ieškau visada natūralių produktų, o kai yra lubrikantas atitinkantis šį poreikį tai labai svarbu. Tai tikrai dar ne vieną kartą įsigysiu. Patogi pakuotė ir patogus dozatorius leidžia greitai ir patogiai išspausti tiek kiek reikia.

2023-06-13
5.0
Lubrikantas buvo tikras atradimas mūsų intymaus gyvenimo kokybei. Bio Glide yra pagamintas iš biologiškai sunykstančių medžiagų ir neturi sintetinių ar dirbtinių chemikalų, todėl žmogaus kūnui neturi jokių dirginančių ar alerginių reakcijų keliančių medžiagų. Tai padejo sumažinti riziką patirti odos sudirginimą ar alergines reakcijas. Kadangi šis lubriknatas turi savybę išsaugoti natūralią drėgmę ir padidinti slankumą, palengvino lytinį aktą ir sumažino trintį. Seksas tampo švelnesnis ir komfortiškesnis. Jis padėjo sumažinti skausmą ir diskomfortą, ypač kai mano žmona kenčia nuo makšties džiūvimo ar dirginimo. Naudojome abu, tiek aš tiek žmona, ir teigiamas poveikis patiko mums abiems. Dabar abu iš tikrųjų galime atsipalaiduoti ir mėgautis vienas kitu. Šį lubrikanta naudojome ir su prezervatyvu. Jis padidino jų slidimą ir sumažino riziką prezervatyvui plyšti. Lengvai naudojamas ir plaunamas, nepalieka jokių dėmių. Rekomenduočiau šį lubrikantą visiems, kurie nori pagerinti savo seksualinius patyrius ir padaryti juos dar malonesniais ir patogesniais.

2022-09-17
5.0
Su vyru likome labai patenkinti, nelipnus ir bekvapis.

2022-03-27
5.0
Labai malonus naudoti, nelipnus, bekvapis. Kiek esame išbandę, šis pats geriausias, perkame ne pirmą kartą :)

2021-04-29
5.0
Vienareiksmiskai-labai patenkinti.

2021-04-22
5.0
Первый раз купила этот лубрикант. понравилась цена, небольшой удобный объём, натуральный состав. Лубрикант довольно густой, не растекается, очень экономичный в использовании, прозрачный, без запаха, вкус естественный, не вызывает отвращения. Веганский, оргагически сертифицированный. Сделан в Германии. Годен 6 месяцев с даты открытия. Немного тугая крышка, но она защелкивается. Это удобнее в использовании, чем закручивающаяся. Вообще, использование лубриканта сильно улучшает сексуальную жизнь. И партнёрский секс, и мастурбация становятся интереснее и приятнее. Важно использовать качественный лубрикант, чтобы он не вызывают раздражение,аллергию, и даже молочницу. Этот лубрикант подходит для всех видов секса (оральный, анальный, вагинальный), совместим с игрушками из разных материалов, а также с латексными и полиуретановыми презервативами. Смело рекомендую!

2019-09-12
4.0
Labai geras, rekomenduoju

2019-06-27
4.0
Aš esu įsigijusi šį puikų lubrikantą jau ne pirmą kartą ir tikrai ne paskutinį. Deja, ilgai užtruko, kol atradau šį gėrį. Galiu padėkoti jūsų konsultantėms, kurios konsultavo ir patikino, kad tai yra dermatologų patvirtintas produktas kaip antialerginis, tad galėsiu saugiai jį naudoti. Be to, yra ekologiškas. Tas man buvo labai svarbu, nes esu itin jautri ir linkusi į alergines reakcijas. Lubrikantas pagamintas iš natūralių, saugių medžiagų, ilgai išlaikantis drėgmę, nepaliekantis nepageidaujamų dėmių. Labai patinka, kad jis yra bekvapis. Gelio konsistencija sukelia tik malonius pojūčius. Labai tikiuosi, kad šis gelis dar ilgai išliks prekyboje, nereikės naujų paieškų ir nemalonių bandymų. Ačiū, kad esate.

2019-05-12
5.0
Vienintelis, kuris tinka, kadangi esu alergiska. Tai rekomenduoju, kas turi jautresne gleivine, tiks.


daugiau
Mylimiausia MYLIMIAUSIA LIETUVOS ELEKTRONINĖ PARDUOTUVĖ