Nemokamai pristatome
nuo 29 €
100% Slaptas pirkimas
Galimybė apžiūrėti prekes

TOP PREKĖS


Šią prekę užsakyti galite ir paskambinę telefonu:

+370 600 84088

I-V 8:00-18:00

Bendras įvertinimas:
4.5 (2)

Pirkėjai jau įvertino šią prekę, parašyk atsiliepimą ir tu bei gauk dovanų!

2018-07-15
5.0
Durex - man asmeniškai ne tik prekės ženklas. Man jie asocijuojasi su nenusakomu malonumu. Šios firmos prezervatyvai yra patys geriausi - ypač oraliniui ir vaginaliniui seksui. O dar nuostabus braškiu skonis ir kvapas sunkiai apsakomas žodžiais. Kuri mergina jam galėtu atsispirti? O partneriui taip pat neapsakomas malonumas. Šie prezervatyvai puikiai prisitaiko prie vyrişko pasididžiavimo ilgio ir pločio. Nėkiek neapsunkina slydimo sekso metu. Netgi tinka ir analiniams žaidimams, esant nuotaikai. Abiems partneriams šie prezervatyvai gali suteikti idealų malonumą. Be to, tai ideali apsauga nuo nepageidautino nėštumo. Kiek teko naudotis prezervatyvais durex - nė karto nepastojau. O jais naudojuosi beveik du metus. O ko daugiau partneriams iš bet kokios firmos prezervatyvu reikia? Malonumo ir apsaugos.

2018-07-05
4.0
Butent šiuos prezervatyvus naudojame oraliniui seksui, nes braškes yra mano mylimosios mėgstamiausiais vaisius, puikiai tinka oraliniui seksui, po kurio eis vaginalis, kadangi durex - tai kokybė, ta isitikinau per daugeli metų ir nebuvo jokiu "abortų"

Pats šiu prezervatyvų skonis(braškių) tikrai jautesi, buvo gana naturalus, kvapas nebuvo blogas.

Juos nebijant galima naudoti vaginaliniems, kadangi žinau daug žmoniu kurie naudoja prezervatyvus atskirai oraliniui ir vaginaliniui seksui, bet šiuos visiems rekomenduoju, nes kokybe pajauciau per patirti, bandžiau karta specialiai suplešyti, nes buvo idomu kiek jie gali išlaikyti, reikejo idėti pastasgu, kad tai padaryčiau, visada pirmoje vietoje laikysiu durex prezervatyvus, nes manau, jie gera varda igijo ne vien is reklamos.

Visiems oralinio megejams tikrai patariu, nepasigailėsite :)


Mylimiausia MYLIMIAUSIA LIETUVOS ELEKTRONINĖ PARDUOTUVĖ